Каквo представляват облачните възможности на Trados Studio? 

Изградени върху RWS Language Cloud, облачните възможности на Trados Studio (могат да се използват в комбинация с настолното приложение) са предназначени за индивидуално управление на проекти, превод, редакция и съхранение на ресурси.

Също така потребителите имат възможността да надстроят до другите ни облачни пакети, които включват Trados Team (дава възможност за споделяне на ресурси) и Trados Enterprise.


Как да използвам облачните възможности на Trados Studio?

От представянето на Trados Studio 2021, основните облачни възможности са стандартна функционалност и ще бъдат достъпни за клиентите, използващи поддържаните версии на Trados Studio. Така всички потребители на Trados Studio 2022, автоматично ще имат възможността да използват облачни функции, базирани на браузър, когато закупят Studio 2022.

Не можете да закупите само облачните възможности, без настолното приложение Trados Studio.


Кога мога да започна да използвам облачните възможности на Trados Studio?

Можете да започнете да работите с облачните възможности веднага щом закупите Trados Studio 2022. Предлагат се стандартно със Studio 2022, без допълнителни разходи.

Кога ще приключи моят абонамент за облачната функционалност?

Основните облачни възможности на Trados Studio не са част от отделен абонамент и са безплатни като част от покупката на настолното приложение Trados Studio 2022.

Как да получа достъп до облака?

Можете да получите достъп до облака чрез Trados Studio, като изберете връзката „Working with cloud projects“ в изгледа Welcome или като напишете live.trados.com в браузърa на смартфон, таблет, компютър с Windows или Mac. Ако искате да научите повече за работата в облака, моля, гледайте този видеоклип.

Какви браузъри поддържат облака?

Можете да получите достъп до облака чрез най-новите версии на Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox и Safari.

Чрез колко устройства мога да получа достъп до облачните възможности на Studio?

Можете да получите достъп до облачните възможности на Studio на две устройства; например на вашия лаптоп и смартфон. Ако желаете да работите в облака на друго устройство, можете да управлявате регистрираните си устройства от вашия облачен акаунт.

Мога ли да споделям моите ресурси за превод и проекти, съхранявани в облака, с други хора?

Основните облачни възможности на Trados Studio не предлагат възможност за споделяне. Ако искате да споделяте своите ресурси и проекти, можете да надстроите абонамента си към Trados Team.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error