MultiTerm Desktop е инструментът за управление на терминология на RWS. Може да бъде използван като самостоятелен инструмент, с който да управлявате терминологията на вашите клиенти, или неговите способности могат да бъдат повишени чрез интеграция с Trados Studio. Вижте по-долу ключовите функции и ползи:

Повишава удовлетвореността на вашите клиенти

Управлявайте многоезичната терминология в една централизирана терминологична база данни, за да си осигурите конкурентно предимство и добавена стойност за вашите клиенти, което ще укрепи взаимоотношенията и ще затвърди лоялността им. Прилагайте терминологията последователно в преводите чрез интеграция с Trados Studio. По този начин ще намалите времето за проверка и доставяне на преводни проекти.

Подобрява качеството и точността на вашите преводи

Интеграцията с Trados Studio гарантира, че преводите са по-точни и по-качествени. MultiTerm се интегрира с Trados Studio чрез активно разпознаване на терминология. По време на превода активното разпознаване на терминология автоматично поставя етикет на всички термини, които се извеждат от терминологичната база и могат да се приложат в превода. Можем да добавяме, редактираме и търсим термини в средата на Trados Studio без да се налага да отваряме MultiTerm Desktop.

Намалява разходите за превод и повишава производителността

MultiTerm Desktop повишава ефективността на превода, като драстично намалява времето за търсене и проверка на терминология. Спестеното време може да бъде използвано за редакция и проверка на качеството и така да бъдат намалени разходите за преводния процес.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error