Свободата да работите навсякъде

Преводачите все повече се сблъскват с натиска да превеждат повече съдържание, за по-малко време. С облачните възможности можете:

  • Да спестите ценно време, като изберете точно как, кога и къде работите, без ограничения и компромиси.
  • Да увеличите ефективността на превод и редакция чрез Online Editor, също така да управлявате проекти през вашия смартфон.
  • Да бъдете готови за всичко с гъвкав начин на работа. Oсвен с Trados Studio, имате сигурен достъп до проекти през браузър на компютър, Mac, таблет и смартфон.

Разширяване на мощността на настолното приложение

Потребителите на Trados Studio 2021 и 2022 могат да използват напълно нов начин на работа, като свържат приложението за настолни компютри с облачните възможности.

Заедно те осигуряват гъвкавостта да се работи безпроблемно - онлайн и офлайн. Позволява на потребителите да създават, превеждат и управляват работата си от всяко място, по всяко време. При покупка на Studio 2022, потребителите получават безплатен достъп до облачните възможности за работа.

Проектиранa за сигурност

Защитата на вашата информация е от първостепенно значение. В RWS приоритизираме поддържането на информацията ви защитена и конфиденциална. Ние прилагаме множество процеси за сигурност и контрол, за да спазим най-новите стандарти, регламенти и сертификати.

Повече гъвкавост с мобилното ни приложение

Новото мобилно приложение за Trados ви дава още по-голяма гъвкавост за управление на вашите преводни проекти, където и да сте - създаване на нови проекти, проследяване на напредъка на превода, проверка на сроковете за изпълнение на проекта и много повече, докато сте навън. Можете да го изтеглите безплатно от Google Play Store или Apple APP Store.