Предимства на интелигентното решение за превод

Интегриран

Trados Enterprise разполага с най-много конектори, което позволява на създателите на съдържание лесно да заявяват превод и да преглеждат състоянието на проекта в собствената си среда. С цялостното решение е по-лесно да се контролират езиковите данни и да се проследяват показателите за продуктивност във всеки проект. Това позволява на организациите да вземат решения, базирани на данни, които водят до оптимизиране на процесите на локализация.

Лесен

Trados Enterprise елиминира ръчните процеси и свързва заявителите на съдържание, ръководителите на проекти, преводачите и редакторите с най-широко разпространените технологии за превод и услуги. Работните процеси, които преди са отнемали десетки ръчни стъпки, се свеждат до няколко прости взаимодействия. Чрез използването на автоматизация и RWS Linguistic AI, Trados Enterprise освобождава време, за фокусиране върху завършването на проектите в срок, а не върху управлението на процесите.

Гъвкав

Trados Enterprise подкрепя нуждата ви от адаптиране и оптимизиране на процесите по локализация, така че да отговарят на изискванията на вашата организация. Създайте свои собствени шаблони на работни процеси в нашия лесен за използване, мощен редактор на работни процеси. Персонализирайте ролите, за да гарантирате, че никой няма достъп до информация, до която не трябва. И позволете на потребителите да създават отчети в съответствие със собствените си изисквания и предпочитания.

Интелигентен

Работете по-интелигентно, не по-усилено. Невронният машинен превод (NMT) позволява по-голямата част от съдържанието да бъде преведено незабавно, освобождавайки ценно време на преводачите и позволявайки по-чести актуализации.

Съвместим

Trados Enterprise предлага 100% съвместимост с Trados Studio, най-популярния инструмент за превод на пазара днес.

Мащабируем

Поддържайте всякакъв обем съдържание и превеждайте толкова често, колкото ви е необходимо. С Trados Enterprise проектите с няколко големи файла или няколко хиляди малки са лесни за превеждане и управление.

Защитен

Нашата сигурна верига за доставка на преводи дава на компаниите пълен юрисдикционен контрол върху данните в рамките на сигурна хоствана среда, която регулира всяка стъпка. От създаването и превода на документа, през цикъла на преглед до публикуването, всяка стъпка е сигурно организирана чрез сложни работни потоци, осигуряващи проследимост през целия път на съдържанието.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error