Какво е SDL Trados Live?

SDL Trados Live е новата и иновативна облачна услуга за производителност на превода от SDL. Тя работи безпроблемно с SDL Trados Studio, за да ви донесе уникално изживяване за превод, редакция и управление на проекти, които могат да трансформират начина, по който работите. Всеки, от отделни преводачи до ръководителите на проекти, работещи с големи екипи, може да използва тази динамична комбинация, за да създаде начин на работа, която осигурява по-качествени преводи, по-бързо.
 

Как да закупя SDL Trados Live?

 

Можете да получите достъп до SDL Trados Live чрез абонаментен пакет. В момента има два абонаментни пакета на разположение:

Абонаментен пакет SDL Trados Live Essential

Всички потребители на SDL Trados Studio 2021 автоматично ще получат безплатен 12 месечен абонамент, наречен SDL Trados Live Essential, когато за първи път закупят Studio 2021. След като изтече това време ще можете да закупите годишен абонамент, за да продължите да използвате SDL Trados Live.

Не може да закупите абонамент за SDL Trados Live Essential , без SDL Trados Studio 2021.

Aбонаментен пакет SDL Trados Live Team

Нашият пакет за абонамент SDL Trados Live Team предлага още повече възможности за работа в облак, така че можете да закупите това решение, когато вашите бизнес нужди се разраснат. Можете да закупите абонамент за SDL Trados Live Team, без да закупувате лиценз SDL Trados Studio 2021, ако желаете. Научете повече за SDL Trados Live Team
тук.

 

Кога започва безплатният ми 12-месечен абонамент за SDL Trados Live Essential?

 

Вашият безплатен 12-месечен абонамент за SDL Trados Live Essential ще започне от датата на закупуване на SDL Trados Studio 2021 и ще бъде валиден 365 дни.

 

Как да използвам SDL Trados Live?

 

SDL Trados Live може да бъде достъпен чрез браузър на смартфони, таблети, Windows компютри и Mac. Можете също така да получите достъп до облачните възможности на SDL Trados Live, чрез SDL Trados Studio на вашия настолен компютър или лаптоп. Ако искате да научите повече за работата в облака с SDL Trados Live, моля, гледайте това видео.
 

Как да осъществя достъп до моя SDL Trados Live акаунт?

 

Можете да влезете в профила си в SDL Trados Live, като кликнете тук.
 

Как да разбера кога моят абонамент за SDL Trados Live приключва?

 

Можете да видите кога текущият ви абонамент трябва да приключи, като влезете в профила си в SDL Trados Live:

Стъпка 1: Влезте в профила си в SDL Trados Live, като кликнете
тук.

Стъпка 2: Кликнете върху иконата на профила си в горната дясна част на екрана и изберете „ManageAccount“

Стъпка 3: На тази страница ще видите раздел, озаглавен „Subscription expiry date“, в който е описана датата, на която абонаментът ви трябва да изтече

След като вашият 12 месечен безплатен абонамент за SDL Trados Live Essential приключи, ще можете да платите за годишен абонамент, който ще ви позволи да продължите да получавате всички предимства на SDL Trados Live Essential.

 

С какви браузъри ще работи SDL Trados Live?

 

SDL Trados Live се поддържа на най-новите версии на Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox и Safari.
 

На колко устройства мога да използвам SDL Trados Live?

 

Това зависи от абонамента на SDL Trados Live, който имате.

Тези с абонамент SDL Trados Live Essential, ще бъдат в състояние да получат достъп до SDL Trados Live на две устройства; например, на вашия лаптоп и смартфон. Ако искате да използвате SSDL Trados Live на друго устройство, ще можете да управлявате регистрираните си устройства от своя акаунт в SDL Trados Live
.

 

Какво е мобилното приложение SDL Trados Live?

 

Новото мобилно приложение за SDL Trados Live ви дава гъвкавост за управление на вашите преводни проекти, където и да сте - създаване на нови проекти, проследяване на напредъка на превода, проверка на сроковете за изпълнение на проекта и много повече, докато сте навън. Приложението може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и Apple APP Store. За повече информация относно приложението SDL Trados Live, натиснете тук.
 

Каква сигурност осигурява SDL Trados Live?

 

За информация относно сигурността или неприкосновеността на личния живот, моля, направете справка с документа за сигурност, който можете да намерите тук.
 

Мога ли да споделя моите ресурси за превод и проекти, съхранявани в SDL Trados Live с други хора?

 

Абонаментът SDL Trados Live Essential не предлага възможности за споделяне. Ако искате да споделяте своите ресурси и проекти с други хора, ще можете да надстроите абонамента си към SDL Trados Live Team. Научете повече за SDL Trados Live Team тук.
 

Мога ли да използвам абонамента SDL Trados Live Essential за достъп до облачни възможности с други версии на SDL Trados Studio?

 

Абонаментът SDL Trados Live Essential е съвместим само с SDL Trados Studio 2021, най-новата версия на нашия инструмент за компютърно асистирана превод (CAT).

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error