Как Trados Live Team ви помага да управлявате проекти за превод

Видимост и контрол в реално време

Преобразувайте начина, по който управлявате проекти, като персонализирате таблото за управление на проекти на Trados Live Team. Създайте, управлявайте и споделете защитени проекти и следете напредъка в реално време. Следете крайните срокове и ключовите показатели, като използвате адаптивни приспособления на таблото и отчети. Предлага се в десктоп, уеб и мобилното приложение Trados Live.

Автоматизирайте процесите и спестете

Рационализирайте създаването на проекти и автоматизирайте фазите, за да работят безпроблемно. Ръководителите на проекти могат да създават, публикуват и управляват проекти за превод с по-малко стъпки и да намалят броя на административните задачи, свързани с управлението на множество проекти. Имейл трафикът, свързан с проекта, също се намалява с автоматично известяване на членовете на екипа.

Управление на проекти с вградена сигурност

Поддържайте пълен контрол над това кой да има достъп да работи по вашите проекти. С Trados Live Team няма нужда да изпращате документи с чуствително съдържание по имейл. Вместо това файловете се качват сигурно в Live Team и се възлагат на членовете на екипа от ръководителя на проекта. След като потребителят е изпълнил своята задача, Live Team автоматично премахва достъпа му до файловете, като гарантира конфиденциалност в целия проект.

Работете отвсякъде и на всяко устройство

Сигурно създавайте, превеждайте и преглеждайте файлове в настолни, уеб и мобилни устройства. Live Team е универсална преводна среда, която предлага набор от възможности за управление на проекти и превод. Създавайте проекти от телефона, уеб браузъра или настолния компютър, превеждайте през Trados Studio или използвайте Online Editor, когато задачите са спешни. Редакторите могат да изберат да работят на настолния си компютър или в движение.

Споделяйте ресурси централно, в реално време

Предоставяйте по-последователни преводи и увеличете повторната употреба на съдържание в проектите, като осигурявате контролиран, ограничен във времето достъп до централизирани преводни памети и терминологични бази. Споделянето на правилните активи в реално време, означава по-малко административна работа за ръководителите на проекти и подобрена производителност за екипите за превод. Споделените ресурси могат да бъдат достъпни по сигурен начин от множество потребители, работещи както в Trados Studio, така и в Online Editor.

Проектиран за всякакви мащаби

Trados Live Team се захранва от Language Cloud - нашата платформа за интелигентен превод. Проектиран и оптимизиран за мащабируемост, Live Team е идеален за групи от всякакъв размер. От малки преводни групи до процъфтяващи агенции за превод и големи корпоративни езикови отдели със сложни вериги за доставка на превод, Live Team може да задоволи вашите настоящи и бъдещи нужди, независимо от размера и сложността.

Лесно свързване на клиенти и системи

За да улесни локализацията на съдържанието, Live Team предлага редица конектори за системите и приложенията, които поддържат вашия бизнес. Стандартните конектори включват OneDrive, OneDrive for Business, Dropbox, Box, Google Drive. Live Team също така ви позволява да се свържете директно с клиентите чрез своя клиентски портал - защитен интерфейс, в който заявителите директно могат да подават и управляват проекти за превод.