Свободата да работите навсякъде

Преводачите все повече се сблъскват с натиска да превеждат повече, за по-малко време. С Trados Live можете:

  • Да спестите ценно време, като изберете точно как, кога и къде работите, без ограничения и компромиси.
  • Да увеличите ефективността на превод и редакция чрез Online Editor, също така да управлявате проекти през вашия смартфон.
  • Да бъдете готови за всичко с гъвкав начин на работа. Oсвен със  Trados Studio, имате сигурен достъп до проекти през браузър на компютър, Mac, таблет и смартфон.

Разширяване на мощността на настолното приложение

Потребителите на Trados Studio 2021 могат да създадат напълно нов начин на работа, като свържат приложението за настолни компютри с Trados Live Essential - ексклузивен пакет, проектиран специално за Studio 2021.

Заедно те осигуряват гъвкавостта да се работи безпроблемно - онлайн и офлайн. Позволява на потребителите да създават, превеждат и управляват работата си от всяко място, по всяко време. При покупка на Studio 2021, потребителите получават безплатен абонамент за 12 месеца, за Trados Live Essential.

Проектиран за сигурност

Защитата на вашата информация е от първостепенно значение. В RWS приоритизираме поддържането на информацията ви защитена и конфиденциална. Ние прилагаме множество процеси за сигурност и контрол, за да спазим най-новите стандарти, регламенти и сертификати.

Повече гъвкавост с мобилното ни приложение

Новото мобилно приложение за Trados Live ви дава още по-голяма гъвкавост за управление на вашите преводни проекти, където и да сте - създаване на нови проекти, проследяване на напредъка на превода, проверка на сроковете за изпълнение на проекта и много повече, докато сте навън. Можете да го изтеглите безплатно от Google Play Store или Apple APP Store.