Лесно създаване на оферти и фактуриране

Използвайте данните за анализ от вашите Trados решения, за да генерирате бързо оферти и фактури, като по този начин елиминирате ръчните процеси. Персонализирайте фактурите и офертите според индивидуалните изисквания на клиента, само с няколко лесни кликвания.

Централизирани данни за клиенти и доставчици

Съхранявайте и управлявайте данните за клиенти и доставчици в една централна база данни. Добавете данни за контакт, финансова информация, ценоразписи и други, за да ускорите задачите по управление на проекти.

Гъвкаво отчитане

С едно щракване на бутон можете да видите всички важни статистически данни, от които се нуждаете, в лесно смилаеми отчети. Изберете от множество готови шаблони за отчети или създайте свои собствени персонализирани отчети.

Персонализирано табло за управление

Наличието на пълна видимост на множество преводачески задачи става лесно с напълно персонализираното табло за управление. Проследявайте състоянието на работата, вижте предстоящите срокове и получавайте незабавна информация за офертите и фактурите.

Портали за опростяване на процесите

Осигурете безпроблемен процес за вашите клиенти и доставчици. Клиентите могат да изпращат задачи, чрез онлайн портала за клиенти, освен това да приемат оферти и да изтеглят готовите преводи. Порталът за онлайн доставчици улеснява доставчиците да приемат и доставят задачи, както и да маркират тяхната наличност, за да приемат оферти за работа.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error