Свободата да работите навсякъде

Преводачите все повече се сблъскват с натиска да превеждат повече, за по-малко време. С SDL Trados Live можете:

  • Да спестите ценно време, като изберете точно как, кога и къде работите, без ограничения и компромиси.
  • Да увеличите ефективността на превод и редакция чрез Online Editor, също така да управлявате проекти през вашия смартфон.
  • Да бъдете готови за всичко с гъвкав начин на работа. Oсвен със SDL Trados Studio, имате сигурен достъп до проекти през браузър на компютър, Mac, таблет и смартфон.

Разширяване на мощността на настолното приложение

Потребителите на SDL Trados Studio 2021 могат да създадат напълно нов начин на работа, като свържат приложението за настолни компютри с SDL Trados Live Essential - ексклузивен пакет, проектиран специално за Studio 2021.

Заедно те осигуряват гъвкавостта да се работи безпроблемно - онлайн и офлайн. Позволява на потребителите да създават, превеждат и управляват работата си от всяко място, по всяко време. При покупка на Studio 2021, потребителите получават безплатен абонамент за 12 месеца, за SDL Trados Live Essential.

Проектиран за сигурност

Защитата на вашата информация е от първостепенно значение. В SDL приоритизираме поддържането на информацията ви защитена и конфиденциална. Ние прилагаме множество процеси за сигурност и контрол, за да спазим най-новите стандарти, регламенти и сертификати.

Повече гъвкавост с мобилното ни приложение

Новото мобилно приложение за SDL Trados Live ви дава още по-голяма гъвкавост за управление на вашите преводни проекти, където и да сте - създаване на нови проекти, проследяване на напредъка на превода, проверка на сроковете за изпълнение на проекта и много повече, докато сте навън. Можете да го изтеглите безплатно от Google Play Store или Apple APP Store.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/iventica/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error